Подаруйте урок приготування шоколаду для двох!

подарували вже 478 рази
1100 грн
2 людини
до 2 годин
Проходить у групі
Доступно з 10 років
Використати до 29.02.2020
Все необхідне видається

Як відбувається враження

Майстер-клас зі створення молочного шоколаду методом темперування. Ця техніка передбачає нагрівання та охолоджування до певних температур, щоб поверхня десерту була ніжною на смак і не біліла від холоду. Поки плитка буде застигати в холодильнику, кондитер запропонує зробити цукерки. Після закінчення приготувань можна зайняти місце в залі та продегустувати солодощі. На додаток учням нададуть напій. За бажанням шоколад упакують у коробочку, щоб скуштувати його вдома. Заняття проходить у групі від 2 до 10 осіб.

Чому ми вибрали «Львівську майстерню шоколаду»

Для приготування солодощів використовується європейська сировина високої якості та натуральні інгредієнти без штучних домішок. Кожен створить плитку шоколаду і цукерки загальною вагою 500 г. Наприкінці заняття учням видадуть сертифікати про проходження майстер-класу. Кондитер надасть кухонний інвентар, фартухи та за необхідності рукавички.

Місце проведення

Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.

Львівська майстерня шоколаду (Київ) http://www.chocolate.lviv.ua/ м. Олімпійська, вул. Антоновича, 45 м. Контрактова площа, Андріївський узвіз, 2Б м. Дарниця, вул. Будівельників, 40

30 відгуків

Елена
9 червня 2019
Мастер-класс проходит в львiвська майстерня шоколаду. Это не столько обучение, сколько приятный и вкусный досуг. Милая девушка Тоня рассказала нам о шоколаде и производстве плиток и конфет, дала поиграть с настоящими какао-бобами, объяснила, почему шоколад нельзя морозить и перетапливать. Под ее руководством мы охлаждали шоколад,  делали плитку, расписывати ее, а потом делали конфеты. Я тот еще художник, но с горем пополам написать имя бренда-благодетеля мне удалось. Я отметила себе несколько идей для конфет дома. А еще конфет у нас получилось больше , поскольку я приехала с рынка и со мной была клубника. Мы ее вымыли и сделали чудесные конфетки в шоколаде с разной обсыпкой. Пока все застывало, мы пили какао, лимонад и делились рецептами. А потом получили по красиво упаскованой коробочке
Ореста
9 червня 2019
Все сподобалось. Шоколатьє Тоня (Львіська майстерня шоколаду на Антоновича, 45) дуже привітна і приємна дівчинка. Враженням повністю задоволена, воно "зробило" мій ранок і подарувало багато позитивних емоцій. Але мушу написати, що це більше розвага. Якщо хочете професійно вчитись працювати з шоколадом, то Вам в кулінарну школу. А якщо хочете приємно провести час, дізначись цікаві факти про шоколад і наїстись смачнятини, то Вам однозначно сюди, за цим враженням.
Александра
2 червня 2019
https://www.facebook.com/100001745442841
Супер! Все было на высшем уровне, очень понравилось!
Татьяна
2 червня 2019
Очень понравился урок «шоколада»! Дочка была единственным участником - все внимание ей, супер!

Як буде виглядати подарунок

Ваш подарунок буде відправлений на email одержувача після оплати.